27 Ağustos 2014 Çarşamba

Saraya Bodrum Hakkımızda


Saraya Bodrum, Yalıkavak


Aviatel Havacılığın Türkiye’deki ilk turizm yatırımı olan Saraya Bodrum; Ağustos 2014 tarihi itibari ile Cennet Tatil Koyu, ebedi mavilikler ülkesi; Bodrum’un yeni parlayan incisi  Yalıkavak’ ta, değerli misafirlerini ağırlamaya başlamıştır.
Yalıkavak’ ta yaz – kış hizmet vermeye devam edecek olan otelimizin mimari yapısı, deneyimli kadrosu, Yalıkavak merkeze ve marinaya olan yakınlığı öne çıkan özelliklerinden bazıları.
Saraya Bodrum;  zerafetin ve sadeliğin buluştuğu, her biri keyifle döşenmiş, zarif dekorasyon stilini her detayda görebileceğiniz konforuyla, lüksüyle ve kaliteli hizmetiyle misafirlerine eşsiz bir tatil imkânı sunmaktadır.
Otelimiz; minimal ve modern bir tarzda tasarlanmış olup;   genel anlamda misafirlerimizin konforu öncelikli olarak düşünülmüş, sade ve şık bir tasarım yapılmıştır. Beyaz, Turkuaz, Mermer ve Taşın hâkim olduğu Saraya Bodrum Hotel; Yalıkavak’ ta misafirlerine dinlenme, konfor ve VİP hizmet sunmaktadır.
Muğla Havalimanı’na 45 dakika, Palmarina ve Merkeze yürüme mesafesindedir, Tarihi Sandıma Köyü ve Yel değirmenlerine 1 km uzaklıkta olan otelimizin odaları;  havuz, yeşil alan ve harika gün batımı manzarasına sahiptir.
Saraya Bodrum ; 4 junior standart, 8 Deluxe Standart, 6 Deluxe Suit, ve 1 Royal Suit olmak üzere 19 V.I.P. odasıyla, Ege’nin mavi şiiri; Bodrum Yalıkavak’ ın muhteşem gün batımının;  doyasıya görülebileceği  nadir mekanlardan biridir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder